BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Belinay - Giresun Tıp Fakültesi

1 1

Giresun Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

18 Mayıs Perşembe günü Giresun’da ılımlı bir hava vardı. Güneşliydi fakat öğleden sonra yavaş yavaş kapanmaya başlamıştı. Ziyaretimizi de öğleden sonra gerçekleştirdik.

Belinay’ı görmek için Çocuk Cerrahi servisine yola koyulduk. Belinay’ımız 9 yaşında ve Kronik Kabızlık hastalığı (Uzun süren kabızlık durumu) var. Miniğimizle oynamak için Bil Bakalım Kim, hafıza kartları, hamur ve boyama kitabı aldık. Odasına doğru yol alırken heyecanlıydık. Odaya girdiğimizde Belinay oyunları gördü ve kıpır kıpır oldu. Hemen oynamak istedi. Miniğimizin oynamak istediği oyundan yani Bil Bakalım Kim ile başladık. Miniğimiz sonrasında hamur yapmak istedi ve bize hamurdan pasta hazırladı. Hamurdan mumları da dikip pastamızı kenara kaldırdık. Bu sırada Belinay ile sohbetimiz sürüyordu. Bir kardeşi olduğunu ve onu çok sevdiğini söyledi. Boyama yaparken de en sevdiği rengin mor olduğunu ve ayıları sevdiğini öğrenmiştik. 

Tatlı, minik Belinay’ımızla zamanın nasıl aktığını anlamadık. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda dileğini sorduk. Belinay’ımız bizden dilek olarak ''Konuşan Bebek'' oyuncağı istedi. 

Siz de Belinay’ımızın mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesini teslim aldığımız haberiyle hem heyecanlıydık hem de sevinç duyuyorduk. Vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin okul çıkışına denk gelecek şekilde öğle vakti için anlaştık. Hava kapalı ve yağmurluydu. Öğle vakti zamanı yaklaştığında yola koyulduk. Heyecanla miniğimizin ve annesinin gelmesini bekledik. Yanımıza doğru geldiklerinde miniğimiz, elimizdeki hediye paketine ışıl ışıl gözlerle baktı. Kendimizi tekrardan tanıtıp hediyesini teslim ettiğimizde heyecanla hediyesini açtı ve yüzünde tatlı bir gülümseme oluştu. Çok mutlu olmuştu. Onun mutluluğu hepimizi mutlu etmişti. 

Miniğimizin bu mutluluğuna ortak olan gönüllümüze hediyesi için çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: