BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hayrunisa - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyunlarımızı, boyama kitaplarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı olduğu kadar akıllı ve bir o kadar da yetenekli olan miniğimiz Hayrunisa ile tanıştık. Hayrunisa 11 yaşında ve hastanemizde tedavi görmekte. Oyun serüvenimize puzzle oynayarak başladık ve miniğimizin başarısı karşısında hayran kaldık. Ardından Uno oynamaya karar verdik. Hayrunisa bu oyunda da oldukça başarılıydı. Keyifli oyunumuz esnasında Hayrunisa ile sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Bize büyüyünce doktor olmak istediğinden ve en sevdiği renklerin sarı ile mavi olduğundan bahsetti. Oyun serüvenimizden sonra ise beraber boyama yaptık. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Sarı Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de Hayrunisa'nın dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Soğuk bir kış gününde Hayrunisa’nın hediyesinin bize ulaştığını duyar duymaz içimizi ısıtan bu sıcacık haberi kendisine iletmek için hemen ailesi ile iletişime geçtik. Miniğimiz hastanemizden taburcu olduğundan hediyesini kendisine hızlıca ulaşması için kargoladık. Miniğimiz hediyesini çok beğenmiş ve çok mutlu olmuş. Hediyesini sürebilmek için heyecanla havaların güzelleşmesini bekliyormuş. Onun bu heyecanına ve mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: