BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 7879 - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Muhteşem bir ekim sabahında ziyaretimizin vermiş olduğu bir heyecanla kiminle tanışacağımızı bilmeden Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde zeki, bir o kadar da yetenekli ve güzel prensesimizle tanıştık. Prensesimizle hep birlikte çok eğlendiğimiz isim şehir oyunu oynadık. Prensesimiz o kadar hızlıydı ki biz henüz ne yazacağımızı düşünürken o bütün boşlukları doldurmuştu bile. Elbette oyunun kazananı zeki ve tatlı prensesimiz oldu.  Biz oyunumuzu oynarken bir yandan da prensesimizle sohbet ettik. Galatasaray taraftarıymış. Ailesiyle birlikte Galatasaray maçlarını izlemeyi çok sevdiğini söyledi. Resim ve edebiyat dersini çok seviyormuş. Resim dersini sevmesinden güzel resimler çizdiğini anlamıştık. İleride de resim öğretmeni olmak istediğinden bahsetti. Ayrıca işaret dili biliyor olması da bizi çok etkiledi. Uzun uzadıya çokça keyif aldığımız muhabbetimizin sonunda prensesimizin dileğini sorduk. Dileğini söylerken yüzündeki o tatlı tebessüm hepimizi mutlu etti. Prensesimiz "120'li Faber Castell Boya Kalemi Seti" istedi. Siz de prensesimizin dileğini gerçekleştirip onun o tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Soğuk bir şubat gününde içimizi ısıtan bir müjde ile güne başladık. Miniğimizin dileğinin bize ulaştığı haberini aldık ve heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin hastanemizden taburcu olduğunu ve uzun bir süre gelmeyeceğini öğrendik. Hiç vakit kaybetmeden dileği olan 120'li Boya Kalemi setini kendisine ulaştırdık. Dünyalar güzeli miniğimiz çok mutlu oldu. Onu bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: