BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Vahide - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bir Eylül günü tüm yorgunluğumuzu miniklerimizin güzel gülüşleri ile silebilmek için düştük yola. Pediatri servisinin kapısından her zamanki gibi büyük heyecanlar ile girdik. Bizi güzel gülüşü ile Vahide karşıladı. Vahide 15 yaşında ve Tip-1 Diyabet (Genetik geçişli şeker hastalığı) tanısı ile fakültemizde tedavi görmekte. Vahide, bizi görünce çok mutlu oldu. Önce biraz sohbet ettik, güzellik uzmanı olmak istiyormuş güzel kızımız. Daha sonra birlikte Solo Test oynadık. Oyuna kendimizi o kadar kaptırmışız ki kaç defa oynadık sayamadık bile. Onunla vaktimiz çok güzel geçti. Onun güzel gülüşü ile tüm yorgunluğumuz silindi gitti. Ayrılma vakti geldiğinde ona dileğini sorduk. Bize bir "Dijital Fotoğraf Makinesi" olsa çok mutlu olacağını söyledi. Vahide'nin bu dileğini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Uzun zamandır Vahide'nin hediyesini bekliyorduk. Gönüllümüzden haber geldiğinde kızımızın ne kadar mutlu olacağını düşünüp biz de çok mutlu olduk. Sonrasında hemen ailesi ile iletişime geçtik. Yakın zamanda hastanemize ziyarete geleceği haberini de alınca heyecanımız katlandı. Teslim günü gelip çattı. Ders sonrasında hediyemize elimize alıp koşa koşa Vahide’nin yanına gittik. Bizi görünce çok mutlu oldu ve biz de en az onun kadar mutlu olduk. Birazcık sohbet ettik. Hediyesini teslim edip yanından ayrıldık. Umarım tüm çocuklarımız hep mutlu olur. Yüzlerindeki o güzel gülümsemeler hiç gitmez.

Vahide'nin hediyesini bize ulaştıran, o güzel gülüşün mimarı sevgili gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: