BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Utku - Kocaeli Tıp Fakültesi

Kocaeli Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Utku ile bugün pediatri servisinde tanıştık. Utku 13 yaşında gözlerinin içi gülen hayat dolu bir çocuk. 5 gün önce Utku’ya Kawasaki (bir çeşit damar iltihapı) tanısı hastanemizde koyuldu. Neyse ki Utku bu hastalığı kısa sürede atlattı ve şu an çok iyi. Bir an önce evine okuluna kavuşmak istiyor. Utku aynı zamanda bir abi ve bize kardeşlerinden bahsetti. Kardeşlerini çok seviyor.
 Utku’nun yanına satranç takımımızla beraber gittik. Meğer Utku çok iyi satranç oynuyormuş haliyle kazanması fazla uzun sürmedi. 
 Bize kendisinden, ailesinden, memleketinden ve hayallerinden bahsetti. Utku beyin cerrahı olmak istiyor. Tıbba daha şimdiden çok ilgili.
 Peki küçük cerrahımızın hayali ne? Siyah bir bisiklet. Utku evine dönünce arkadaşlarıyla beraber yeni bisikletine binmek istiyor. Siz küçük cerrahımızın bu hayalini gerçekleştirmek ister misiniz?

Çocuğumuz Utku'nun hediyesi kendisine ulaştı. Hediyesini gördüğünde gözleri ışıl ışıl parlıyordu. Utku'nun dileğini gerçekleştiren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: